Vse kar potrebujejo
vaši zaposleni!

Storitve, ki jih ponujamo, so veliko več kot običajna prehranska svetovanja. Pet glavnih storitev, od prehranskega coachinga, individualnega coachinga do celostne oskrbe podjetja, pripomorejo k izboljšanju zdravja vaših zaposlenih. Racionalizirajte stroške in bolniške odsotnosti z našo pomočjo!

Prehranski coaching

Prehranski coaching je sklop predavanj in delavnic, kjer pridobljeno znanje prenesemo v prakso in poslednično v vsakdan vaših zaposlenih.

Individualni prehranski coaching

Individualni prehranski coaching je veliko več, kot običajno prehransko svetovanje. Z individualnim prehranskim coachingom ne ciljamo zgolj na izboljšanje prehranjevalnih navad, temveč izboljšanje življenjskega sloga vaših zaposlenih.

Meritev telesne sestave

Meritev telesne sestave nam omogoča vpogled v vaše telo. S pravo interpretacijo rezultatov bomo lažje začrtali vašo pot do doseganja želenih ciljev.

Ureditev delovnega prostora

Ureditev delovnega prostora omogoča vsakodnevno zdravo prehranjevanje. Z ustreznimi ukrepi poskrbimo, da imajo zaposleni možnost enostavne priprave in shranjevanja obrokov.

Celostna oskrba podjetja

Cilj celostne oskrbe je optimiziranje prehrane vaših zaposlenih na več nivojih in s tem usmeriti osredotočenost na znižanje deleža bolniških odsotnosti v vašem podjetju.