Smo strokovnjaki
na področju prehrane

Prehrana je znanost, a hkrati je tudi vsakodnevno početje vseh nas. Lahko je enostavno in samoumevno, vendar da bi optimalno izkoristili vse, kar nam prehrana lahko omogoči, moramo to znanost razumeti in jo znati uporabiti sebi v prid.

Ekipa Zdravje na delu

Ekipo, ki skrbi za zdravje na delu, sestavljamo člani zavoda SpoznajPrehrano. Smo ekipa diplomantov, magistrov in bodočih doktorjev prehrane z ozadjem iz Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani.

Imamo širok spekter znanj in izkušen na področju prehrane. Naš glavni cij je približati prehrano ljudem in jim omogočiti, da na razumljiv način spoznajo prehrano in jo znajo uporabiti sebi v prid.

Z akademsko izobrazbo zagovarjamo in predajamo zgolj informacije, ki so znanstveno podkrepljene. S tovrstnim načinom dela zagotavljamo izboljšanje zdravja in boljšo kvaliteto življenja posameznika, kolektiva zaposlenih in celotnega podjetja.

"Če želite znati, morate razumeti."

Prehrana je znanost, a hrati je tudi vsakodnevno početje vseh nas. Lahko je enostavno in samoumevno, vendar da bi optimalno izkoristili vse, kar nam prehrana lahko omogoči, moramo to znanost razumeti in jo znati uporabiti sebi v prid.

© Zdravje na delu

Zakaj ravno mi?

Pri analizi podjetja upoštevamo velikost podjetja, delovne zahteve zaposlenih in okolje v katerem se nahajajo zaposleni in podjetje samo. Zavedamo se, kako pomembno je za velika podjetja znižati delež bolniških odsotnosti zaposlenih in hkrati, kako pomemben je posamezen delavec v podjetjih manjšega obsega. S ponujenimi storitvami se vam optimalno prilagodimo in poiščemo vam primerno rešitev.